Wednesday , October 23 2019
Lajmi i fundit

Për shkak të kanalizimit të varur në Pinjesh: PROKURORIA HAPI HETIMIN

KanalizimiProkuroria Themelore Shtetërore në Ulqin hapi hetimin në bazë të padisë penale të qytetarëve për shkak të ndërtimit të kanalizimit të varur në Pinjesh, mëson Portali Ul-info.

Investitori i këtij objekti është Komuna e Ulqinit, gjegjësisht Sekretariati për Veprimtari Komunale dhe Mbrojtjen e Hapësirës.

Punonjësit e Drejtorisë për Kontroll Inspektues të Ministrisë së Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit ndaluan punimet dhe mbyllën këtë vend ndërtimi me 13 qershor, mirëpo punimet për ndërtimin e kanalizimit të varur vazhduan përkundër ndalimit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top