Saturday , September 26 2020
Lajmi i fundit

Per shkak te keqtrajtimit te ujkut: PADI PENALE KUNDER KATER PERSONAVE

VukPer shkak te dyshimet se kane kryer vepren penale keqtrajtimi dhe torturimi i kafsheve policia e Ulqinit dorezoi padine penale kunder kater personave, njoftohet nga Drejtoria e Policise.

“Dyshohet se J.Z., A.H., A.D. dhe H.P. gjate mbajtjes se turneut ne futboll te vogel ne nje shkolle fillore ne Ulqin, ne kafazin metalik e sollen dhe e mbajten kafshen e eger, ujkun. Me kete gje u njoftua prokurori shteteror kompetent i cili, pas shikimit te regjistrave te lendes u deklarua per kvalifikimin e vepres penale dhe urdheroi qe padia penale te dorehet ne proces te rregullt”, thuhet nga Drejtoria e Policise.

Shtohet se per ngjarjen u njoftua edhe inspektori i veterinarise i cili do te ndermarre masat dhe veprimet e nevojshme ne pajtim me Ligjin per mbrojtjen e mireqenies se kafsheve.

 

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top