Monday , March 8 2021
Lajmi i fundit

Përfundoi festivali: PËRFUNDIM EFEKTIV I SEZONIT

Në Ulqin prej kohësh nuk kishte koncerte më të mirë. Rokeri Adrian Lulgjuraj dhe kantautori Sergej Qetkoviq kishin performanca të shkëlqyera në skenë e cila të shtunën në mbrëmje ishte e vendosur në Molën e madhe, në Ranë.Adrian LulgjurajQindra vizitorë kishin mundësi të kënaqen me profesionalizmin e lartë të këtyre këngëtarëve të njohur, me efektet skenike dhe organizim shumë të mirë të manifestimit, i cili formalisht shënoj përfundimin e sezonit të sivjetmë turistik në Ulqin.Sergej CetkovicNë këtë mënyrë ka përfunduar dhe manifestimi treditor “D’Olcinium international festival”, të cilin e organizuan Organizata turistike dhe komuna e Ulqinit me përkrahje financiare të Ministrisë për zhvillim të qëndrueshëm dhe turizëm të Malit të Zi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top