Tuesday , August 11 2020
Lajmi i fundit

Përfundon festivali: ULQINI NË HARTËN E QYTETEVE TË FILMIT

Seanema Film FestivalMbas katër ditësh, të hënën mbrëma, në hotelin “Otrant”, përfundoi Seanema Film Festival.

Ky manifestim i krijimtarisë filmike ka arsyetuar pritshmërinë e organizatorëve dhe publikut. Ajo çfarë po ashtu është për tu lavdëruar janë temat e qëlluara të festivalit, siç janë çështjet sociale, sundimi i ligjit, lufta kundër korrupsionit dhe bashkëpunimi regjional.

Me organizimin e tij Ulqini hyri në hartën e qyteteve në të cilën mbahen manifestime të tilla prestigjioze.

Mbetet vetëm të realizohet dëshira e të rinjve, të cilët kanë punuar shumë në organizimin e Seanema film festivalit, që ai të bëhet tradicional.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top