Friday , August 23 2019
Lajmi i fundit

Peticioni kundër rritjes së TVSH-së: PËR DISA ORË U MBLODHËN RRETH 200 NËNSHKRIME

Aktivistët e Monitoring grupit MOGUL të hënën, për disa orë në Ranë dhe para ndërtesës së komunës, arritën të mbledhin rreth 200 nënshkrime për Kërkesën deputetëve të Parlamentit të Malit të Zi të refuzojnë Ligjin për tatim për Kombinatin e aluminit (KAP) dhe tajkunët.

Qytetarët e Ulqinit me kënaqësi kanë nënshkruar peticionin me të cilën shprehet protesti kundër rritjes së tatimit në vlerën e shtuar nga 17 në a9 përqind.

Nga MOGUL-i kanë deklaruar që, në varësi të fatit të këtij ligji, do të mendojnë mundësit për vazhdimin e këtij aksioni.

Nënshkrimi i peticionit kundër rritjes së TVSH-së është organizuar edhe në komunat e tjera të Malit të Zi.

2 comments

  1. Nderkohe ne komunen e Ulqinit u be inagurimi i byros qytetare e cila u financua nga Populli Amerikan ku morri pjese edhe Ambasadorja e SHBA-se.

    Por si duket ky lajm per ju nuk ka vlere per ju sepse eshte nje sukses i qeverisjes lokale.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top