Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

Plani Hapësinor – Urbanistik i Ulqinit: POTENCIALI I 11 PROJEKTEVE DIELLORE RRETH 145 MW

Solarna farmaMe Planin Hapësinor – Urbanistik të Ulqinit në territorin e kësaj komunë është paraparë realizimi i 11 projekteve diellore fotovoltaike.

Siç thuhet në këtë dokument, u identifikuan nëntë zona në rajonin rural dhe dy zona në qendrën e qytetit.

Zonat rurale gjenden në Malin e Brisë dhe në kodrën e Shasit dhe kanë sipërfaqe prej 576 ha.

Potenciali i përgjithshëm i zonave të Ulqinit për prodhimin e energjisë diellore u vlerësua në rreth 145 megavat.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top