Wednesday , September 23 2020
Lajmi i fundit

Plani i Punës së OT për vitin 2020: THIRRJE PËR DHËNIEN E PROPOZIMEVE DHE SUGJERIMEVE

Organizata turistike, Turisticka organizacijaOrganizata Turistike e Ulqinit njoftoi se po vijon hartimi i Planit të Punës i këtij institucioni për vitin 2020.

Për këtë arsye thirren të gjithë subjektet e ekonomisë turistike, institucioneve, organizatave dhe individëve që në shtatë ditët e ardhshëm të dorëzojnë propozimet dhe sugjerimet në mënyrë që ky dokument të jetë sa më i plotë.

Vërejtjet dhe sugjerimet mund të dorëzohen deri të martën, me 17 dhjetor, në këtë adresë:

Organizata Turistike e Ulqinit

Adresa: Bul. majke Tereze bb

Tel: +382 30 412 333 Fax:+382 30 412 335

E-mail: info@ulcinj.travel 

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top