Friday , July 19 2019
Lajmi i fundit

Plani i zonës bregdetare: NUK KA NDËRTIM NË KRIPORE, VALORIZIMI I VALDANOSIT

PlanPlani Hapësinor me Dedikim të Veçantë për Zonën Bregdetare, i cili përfshinë tërë territorin e komunës së Ulqinit, prapë është lëndë e shqyrtimit të opinionit.

Shqyrtimi publik do të tregojë se janë pranuar vërejtjet e opinionit të Ulqinit në versionin e inovuar të Draftit, të cilin e miratoi Qeveria e Malit të Zi.

Jozyrtarisht mësojmë se ndërtimi nuk është planifikuar në Kripore, e cila konsiderohet si eko resort – mbrotja e shpendëve.

Si sipërfaqe të veçanta për turizëm u veçua ishulli Ada, gjersa për valorizim turistik janë paraparë Moteli Shas, Ekonomia e Shasit dhe Valdanosi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top