Thursday , February 21 2019
Lajmi i fundit

Plazhi i Madh: KOPSHTET NATYRORE TË ZAMBAKUT RANOR (Foto)

Pjescani ljiljanDinat në Plazhin e Madh me ligj janë të mbrojtura, sepse janë zona të shumëllojshmërisë së jashtëzakonshme.

Veçanërisht janë interesant zambakët ranor të cilët mund të shihen vetëm në Plazhin e Madh.

Saktësisht, këto ditë vështruesit më të vëmendshëm mund të vërejnë livadhet e kësaj lule të mrekullueshme.

Formën e luleve të mëdha, të bardha dhe me jetëgjatësi të shkurtër të kësaj bime e cila rritet në rërë më së miri e shpjegon emri i saj.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top