Friday , July 19 2019
Lajmi i fundit

“Pobjeda“: NË ULQIN INVESTIMET RRENA SKUQIT

Hotel-galeb_ulcinj-novi“Çdo vit Ulqinin e vizitojnë me dhjetëra investitor të mëdhenj. Të gjithë ato mbesin të magjepsur me bukuritë dhe mundësitë për investime, por askush serioz akoma nuk ka investuar gjë. Ato të cilët blenë diçka në Ulqin, kanë investuar kryesisht në rrena skuqit”, shkruan korrespodenti i “Pobjedes” nga ky qytet Ana Zhivanoviq.

Ajo tha që në Ulqin investitorët kanë arritur të blejnë, pastaj të prishin hotelet, arritën që kuzhinierët dhe recepsionistët e klasës së parë ti punësojnë në kioskë, kanë sukses bile edhe në shkatërrimin e burimit të pashtershëm të kripës – Kripores “Bajo Sekuliq”. “Nga margaritari i Adriatikut dhe qytetit me ekonomi të pasur dhe turizmin më të zhvilluar në Mal të Zi ka mbetur – kujtimi për kohët e bukura”, pohon ajo dhe shton që “i vetmi investim i suksesshëm në Ulqin, ura mbi Port Milenë, është dhuratë e Qeverisë së Malit të Zi, me vlerë prej 13,9 milion euro”.

3 comments

  1. Ne jemi lodhur nga politikanët egoist, të cilët punojnë vetëm për interesat e tyre përsonale, kjo politik e gabuar e tyre po i dergon të rinjetë jasht vendit, po i largon investitorët të cilët janë shpresa më e madhe për zhvillimin të Ulqini.
    Dhe shpresa më e madhe mbetët tek organizatat ndërkombetarë që veprojnë në Mal të Zi, pasi që tek ne gjithcka ështe bërë politike dhe kam shumë firkë se një ditë edhe për të blerë bukë duhet të jeshë antar i një partije politikë.

    Nga të lartë përmendurit presim hapa konkrete për investime në vendin tonë dhe sidomos për dergimin e të rinjevë jasht vendit për sutdime, pasi që Universitetet politike në Mal të Zi (sepse më nuk janë Univesrsitete shtetore) vërtet sa i përket anës profesionale kanë qaluar shumë dhe nuk po japin më kuadro, andaj kjo do të ishte shumë e mirëseardhur për vendin tonë, neve na duhen profesionistë sepse Ulqinit i mungojnë profesionistët jemi të stërmbushur më njerzë të cilët kanë diploma të falsifikuara dhe udhëhqin pozita shumë të larta në vendin tonë.

  2. E keni nazif cungun xhudo cakulin edhe genc nimanbegun profesionalista edhe me diplloma.pritni edhe pak se ata tesh ju regullojn ulqinin shum shpejt..hahhhhaha

  3. eh , kshtu esht puna te na ne ulqin, me mashtrime , rrena , malltretime etj, cfare te presim ma prej ktyre horrave tona qe dijn te nba nxjherrin voten nga ne por kurgja nuk bajn (punojn).

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top