Friday , May 24 2019
Lajmi i fundit

“Pobjeda”: PËR DY JAVË NIS PUNË CENTRALI ME ERË NË MOZHUR

vjetroelektrana-mozura-mozhur-centralet-me-ereCentrali me erë në Mozhur do të fillojë punën provuese në fund të nëntorit, shkruan “Pobjeda”.

Siç thuhet, në rast të përfundimit të suksesshëm të punës provuese, kohëzgjatja e së cilës varet nga një sërë faktorësh, Ministria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit do të jap lejen e nevojshme për centralin me erë në Mozhur dhe pas kësaj nis puna e vërtet, komerciale e centralit me erë.

Vlera e këtij investimi është 89 milion euro. Me projekt është paraparë ndërtimi i 23 gjeneratorëve me erë me nga dy megavat fuqi të instaluear.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top