Monday , June 1 2020
Lajmi i fundit

“Pobjeda”: “RIVIERA E ULQINIT” E PARA NË LISTË PËR SHITJE

Ulcinjska rivijeraTenderi i parë që do të shpallet gjatë këtij viti do të jetë për Ndërmarrjen hotelerike “Riviera e Ulqinit”, për të cilën ekziston interesimi i investitorëve, shkruan “Pobjeda”.

Me Planin e Këshillit për privatizim dhe investime kapitale janë lënë më shumë mundësi të privatizimit të kësaj ndërmarrje më të rëndësishme të Ulqinit: me shitjen e aksioneve, një pjese të pronës ose dokapitalizi, ndërsa mundet edhe kombinimi i ndonjërit nga këto modele.

Nga Komisioni tenderik kanë pohuar se turoperatori gjerman “TUI” është i interesuar për pronën që ka në dispozicion NHT “Riviera e Ulqinit” – Adën dhe hotelin “Belvi”.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top