Thursday , October 22 2020
Lajmi i fundit

Podgoricë: FTESË PËR PUNËDHËNËSIT, INFO DITA NË ULQIN ME 2 TETOR

RukovanjeMinistria e Punës dhe e Mirëqenies Sociale, Ministria e Financave, Drejtoria për Kontraktimin e Mjeteve të Ndihmës nga BE-ja me përkrahjen e Delegacionit të BE-së në Malin e Zi shpalli Thirrjen për ndarjen e mjeteve të pakthyeshme në kuadër të së cilës do të përkrahen punëdhënësit në komunat më pak të zhvilluara me qëllim hapjen e vendeve të reja të punës dhe rritjen e punësimit.

Fokusi i thirrjes është përkrahja e punëdhënësve, të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme në sektorin privat në rajonet më pak të zhvilluara në Malin e Zi duke përfshirë edhe Ulqinin.

Me këtë rast, me datën 2 tetor në Ulqin do të mbahet dita informuese.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top