Thursday , July 16 2020
Lajmi i fundit

Podgoricë: HOXHIQ DHE ZEÇEVIQ TAKOHEN ME ORAVI

IMG-aed1fcea2dd42a258abc463ff112fbcf-VShefi i Delegacionit të Bashkimit Evropian në Podgoricë, ambasadori Aivo Orav, organizoi të martën mbrëma në Podgoricë koktejin për organizatat e njohura ekologjike të cilët morën pjesë në projektin “Bëhu shembull. Përfshihu!”

Ai me atë rast falënderoi OJQ-të nga Ulqini, “Hapi i Gjelbër” dhe Agjencia Rajonale Zhvillimore – Ulqin biznes asociacioni (RRA-UBA), gjegjësisht drejtuesit Xhelal Hoxhiq dhe Elvir Zeçeviq.

Hoxhiq dhe Zeçeviq shprehën kënaqësinë që ishin pjesë e këtij projekti të madh të cilin e financoi BE-ja dhe ftuan ambasadorin Orav të vizitojë Ulqinin.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top