Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

Podgoricë: LIKUIDOHET EUROFONDI!

Veselin BarovicFondi i Hapur Investues „Eurofond“ Podgoricë, i cili në vitin 2004 është bërë pronarë shumicë i Kripores në falimentim për 800 mijë euro, është likuiduar.

Vendimi u soll më 31 gusht të vitit të kaluar, ndërsa për likuiduesin e Fondit është caktuar Boisha Shotra.

Në arsyetimin e këtij vendimi thuhet se “pavarësisht përpjekjeve dhe një sërë aktivitetesh të Menaxhmentit, asnjë bankë nuk ka shprehur gatishmërinë ta nënshkruajë kontratën për kryerjen e punëve depozitare, përkratësisht të jetë depozitar i Eurofondit”.

Eurofondi është kontrolluar nga biznesmeni nga Podgorica Veselin Baroviq.Disklajmer NEW 2

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top