Friday , March 5 2021
Lajmi i fundit

Podgoricë: PËRFAQËSUESIT E TEATRIT TEUTA TEK ZËVENDËSKRYEMINISTRI

Përfaqësuesit e teatrit „Teuta“ nga Ulqini biseduan të hënën në Podgoricë me nënkryetarin e Qeverisë së Malit të Zi Dr. Dritan Abazoviqin.IMG-43bd2cd5f35d2a9b980e68ad7725f585-V

Ato e njoftuan zëvendëskryeministrin me punën për përgatitjen e përmbajtjeve të reja, idetë dhe mundësitë për përmirësimin e jetës kulturore në Ulqin.

U vlerëua se duhet të punohet bashkërisht në këtë drejtim, si dhe që Qeveria e Malit të Zi do të ndihmojë dhe përkrahë krijuesit dhe institucionet kulturore nga Ulqini.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top