Sunday , January 17 2021
Lajmi i fundit

Policia: NË ULQIN MBRËMË KONFISKOHET PISTOLETA

reg-ulcinjska-policijaDrejtoria e policisë ka lajmëruar që ka konfiskuar pistoletën prej një personi dje në Ulqin të cilën e zotëronte ilegalisht.

Thuhet që qytetari i Ulqinit A.S. (26) mbrëmë rreth orës 22.15, ka kaluar me makinë në rrugën 26 nëntori dhe afër një lokali, në të cilën qytetarët kanë shikuar ndeshjen e futbollit Serbi-Shqipëri, nga pistoleta lartë ka shkrepur disa fishek. Mbas kësaj ai u largua.

Policia ka reaguar shpejtë dhe rreth orës 23 ka kapur A.S. dhe e çoj në hapësirat zyrtare policore dhe e morri pistoletën “CZ” TT M 57, e kalibrit 7,62 mm.

Prokurori themelor shtetëror në Ulqin urdhëroi që padia penale kundër A.S. të procedohet në procedure të rregullt. A.S., me kërkesë për inicim të procesit të kundërvajtjes, i është dorëzuan Organit zonal për kundërvajtje.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top