Thursday , July 16 2020
Lajmi i fundit

Port Milena me pamje të re: DO TË HIQEN OBJEKTET E PËRKOHSHME

pejaObjektet e përkohshme në bregun e Port Milenës, në pjesën prej Urës së Vjetër deri tek shtëpitë e ndërtuara në mënyrë legale, do të hiqen deri në fillim të sezonit të ardhshëm turistik.
Ato nuk janë pjesë e Programit të objekteve të përkohshme të të Mirave detare për periudhën 2019 deri në 2023.
Sipas këtij dokumenti, në të ardhmen nuk do të lejohet vendosja e objekteve të përkohshme në shëtitore, sepse zonat e qytetit janë të mbingarkuara. Siç është paralajmëruar, do të hiqen edhe objektet e përkohshme nga lokacionet në të cilat, sipas studimeve të miratuara shtetërore dhe lokale, Ndërmarrja Publike për Menaxhimin e Të Mirave Detare planifikon së shpejti të realizojë projektet.

One comment

  1. E ku jan ata shpija si jan gadit ne mnyr legale? Ata jan gadit para 20-30 vjetve kur nuk ka pas leje e pllan urbanistik per asnji pkes e ja per Partamilen. Ata i kajn ba shpijunat, komunistat edhe klyshat e partis
    Me i shiku slikat e Kalimeres, asnji objekt nuk ka las afer, askergja me ja prish bukurin e Kalimeres
    Ulqini ka met keq per shnet”tradhtarve t popullit”

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top