Saturday , July 4 2020
Lajmi i fundit

„Pranvera në Anë të Malit”: DITA QENDRORE E MANIFESTIMIT

Pranvera ne Ane te MalitSot është dita përfundimtare, qendrore, e manifestimit “Pranvera në Anë të Malit”, i cili ka filluar të premten.

Është parashikuar që të mbahen një sërë ngjarjesh interesante, ndërsa publiku me vëmendje të veçantë do të pres koncertin e ansamblit kombëtarë të këngëve dhe valleve “Shota” nga Prishtina.

Tek restoranti “Lamiga” do të mbahet gjuajtja e piatelave. Të gjithë gjuetarët nga territori i komunës së Ulqinit të cilët kanë lejen për sezonin 2013/2014 mund të marrin pjesë në këtë garë.

Organizatori kryesor i manifestimit “Pranvera në Anë të Malit”, i cili mbahet për të 11 herë, është shoqata “Ora”.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top