Monday , August 10 2020
Lajmi i fundit

Prej 1 majit: KONTROLLI I PËRFORCUAR I INSPEKCIONIT PËR PESË MUAJ

Inspekcija, InspekcioniQeveria e Malit të Zi ka paralajmëruar që prej 1 majit do të fillojë kontrolli i përforcuar turistik në Bregdet i cili do të zgjas pesë muaj, gjegjësisht deri më 1 tetor.

Përgjatë gjithë sezonit turistik një numër i madh i inspektorëve nga pjesa kontinentale e vendit do të përcaktohen në komunat bregdetare, shkruan “Pobjeda”.

Nga Administrata tatimore theksojnë që vëmendja e veçantë do ti kushtohet kontrollit të evidentimit të qarkullimit përmes kasave të regjistrit dhe të dhënies së faturave fiskale, si dhe regjistrimit dhe lajmërimit të punëtorëve.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top