Sunday , June 16 2019
Lajmi i fundit

Prishtinë: BOTOHET LIBRI I J.NIKOLAIDIS “SHQIPTARËT DHE UNË”

JovoKëto ditë, në Prishtinë, nga shtëpia e njohur botuese KOHA, doli libri i Jovan Nikolaidis “Shqiptarët dhe unë”, transmeton Portal Analitika.

“Shqiptarët dhe unë” i Jovan Nikolaidis është libër i pazakontë. Pjesërisht shkrim eseistik, pjesërisht udhërrëfim, pjesërisht studim politik (dhe sociologjik), ky libër ndjek idenë bazike të autorit të cilën ai vet e formulon si “kontribut të vogël në thyerjen e paragjykimeve që ekzistojnë për Shqiptarët. Ato janë të mëdha, shpesh edhe keqdashëse”.

Ky botim do të ekspozohet në panairin e librit të Prishtinës, i cili do të mbahet prej me 5 deri me 10 qershor.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top