Sunday , June 24 2018
Lajmi i fundit

Prishtinë: HAJDINAGA NË MBLEDHJEN KOMEMORATIVE PËR B.REXHEPIN

 

BR (1)Nën patronatin e kryeministrit në detyrë Isa Mustafa, në Prishtinë sot u mbajti mbledhja komemorative me rastin e vdekjes së ish-kryeministrit të Kosovës Bajram Rexhepi.

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, me këtë rast rikujtoi “shembëlltyrën prej humanisti, patrioti, luftëtari e qeveritari që do t’i mbeten historisë dhe do të jenë themel për edukimin e brezave”.

Në këtë mbledhje ishte prezent edhe zëvendëskryetari i Partisë demokratike Gëzim Hajdinaga.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top