Tuesday , May 22 2018
Lajmi i fundit

Probleme të reja në brigjet e Bunës: DEPONITË E MBETURINAVE NË TË GJITHA ANËT

Buna 1Për arsye se NP “Veprimtari komunale” nga 15 gushti refuzon të grumbullojë mbeturinat nga Buna, në brigjet e këtij lumi janë krijuar deponi të vërteta.

Në këtë ndërmarrje thonë se nuk kanë kontrata me qiramarrësit e tokës shtetërore për transport të mbeturinave, gjersa nga Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare theksojnë se ky është detyrim që duhet ta kryejë Komuna të cilës i paguhen gjysma e mjeteve të grumbulluara në këtë hapësirë.

“Mbas episodit të shëmtuar me mbylljen e grykëderdhjes së djathtë, vetëm na mungonte që këto informata dhe fotografi nga Buna të shkojnë në botë. Ftojë kompetentët që të nxjerrin kokën nga rëra dhe të reagojnë urgjentisht”, tha aktivisti ekologjik Xhelal Hoxhiq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top