Sunday , June 24 2018
Lajmi i fundit

Problemet me ujë: MUNGESA E RRYMËS ELEKTRIKE SOLLI RËNIEN E PRESIONIT

Kroni, Uji, Cesma, VodaShumë qytetarë të Ulqinit gjatë ditës së djeshme dhe sot janë ankuar për problemet me furnizim me ujë, veçanërisht në zonat e larta.

Në NP “Ujëjesllës dhe kanalizime” thonë se arsye për këtë është mungesa dy orësh e energjisë elektrike. “Ujë në burimet tona ka mjaftueshëm, kështu që shumë shpejt do të vijë deri tek stabilizimi i furnizimit”, tha drejtori Fehim Avdiu.

Ai shtoi se për shkak të pagesës së detyruar nga ana e NP “Ujësjellësi regjional” kjo ndërmarrje është në bllokadë financiare për më shumë se një muaj.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top