Monday , July 16 2018
Lajmi i fundit

PROGRAMI I FESTIVALIT “SKENA VERORE” – ULQIN 2017

08.08. Mbrëmje Poetike: Përurimi i librave të- Gëzim Puka: “Në kërkim të një drame ndryshe” dhe Gjovalin Çuni: “Fejesa n’djep a se Ulqini i marun”, 21:00 h
Folklori i qytetit të Ulqinit

09.08. Mbrëmje Muzikore: Koncert duo: Miran Begić (Violinë) – Predrag Janković (Harmonikë), Koncert i muzikës klasike dhe i kulturës muzikore malazeze, 21:00 h

10.08. Mbrëmje Muzikore: Duo Vox 2 Feel Bojana Pejanović- Soprana dhe Nedeljko Pejović- Gitarë + Orkestri “Eine kleine Orchester”, Mysafirë i mbrëmjes: Gjylije Pelingu- Soprano, 21:00 h

11.08. Shfaqjepër Fëmijë: Sareni Suncokreti- Beograd, “Sunce i Luna”, zhanri dramë-balet, 21:00 h

12.08..I-Act: Film, Projeksion i filmave: I-Act: Cultural Exchange
Projeksion i Filmit: “ Ispod mosta, medju stijenama (Lowdown)” MNE, 20:40 h
Projeksioni i Filmit: “ Bota” ALB

Mysafir specialë: Sehad Čekic- Drejtori i Qendrës Filmike te Malit te zi dhe autor i filmit: “Ispod mosta, medju stijenama (Lowdown)”
Iris Elezi, Tomas Logoreci- Producentët e Filmit: “Bota”

13.08. . I-Act: Film, ANIBAR FILM FESTIVAL
Best of Anibar- 2016
14.08 Teatri “Teuta”-Ulqin, Shfaqje teatrale-Dramë: “Nana”, Regjia: Munib Abazi, Teksti: Arlinda Morina, 21:00 h

15.08. Ekspozitë e pikturave: Piktor- Sytki Brahimi (Shkodër), 20:30
Mbrëmje Muzikore: Shkolla e Muzikës: “Prenk Jakova”- Ahengu Shkodran, 21:00 h

16.08.Shfaqje Teatrale: Teatri i Kolashinit, “Krivica”, Teksti: Nebojsa Romčević, Regjia: Djordje Tatić, 21:00 h

17.08. Shfaqje teatrale Stand-up: Teatri 303-Kotor, Komedi-Stand up, Luajnë: Dragan Buzdovan,Katarina Igić, Nadja Mirković, Miljan Stešević,21:00 h
Mbrëmje Muzikore: Kllapa e femrave: “MARIS”, Koncert-Kori, 21:30 h
18.08.Shfaqje Teatrale: Teatri i Shtëpisë së Kulturës Prijepolje, “Tmuša, tako mi srca”, Regjia:Sunčica Milosavljević,teksti:Snežana Gnjidić, 21:00 h
19.08. I-Act: Film, Projeksion i filmit: “ 7 Ditë “ (1h 38min) ALB, 20:30 h
Mysafir special: Erion Bubullima- Regjisori I filmit “7 Ditë”
20.08. I-Act: Film, In Memoriam- Bekim Fehmiu
Projeksion i filmave: “Skupljači Perja” (1h 22min), 20:30 h
21.08.Shfaqje Teatrale: Teatri i Fakulltetit Prishtinës, “N’heshtje”, Regjia: Edina Mustafiq, 21:00 h
Mbrëmje Poetike: “Natë vere në Ulqin”, vazhdim i ciklit “Natë Stine”, Mysafir special: Elhaid Cufi, 21:30 h
22.08.Shfaqje për Fëmijë: Sirea Film, “Sirea Film-Show”- Tirana, (Stand up comedy & Forum theatre), Regjia: Leonard Bombaj, 21:00 h

23.08. Mbyllja e Festivalit “Skena Verore 2017”: Manifestim I Mezeumit-Ulqin: Prezantimi i Trashigimisë kulturore të qytetit të Ulqinit, Muzeumi- Qendra e Kulturës Ulqin, 21:00 h
Programi i Festivalit të sivjetëm “Skena Verore 2017” do të mbahet në lokacionin e Qendrës së Kulturës- Muzeumit, Sheshi i qytetit të vjetër- Kala.
Qendra për Kulturë- Ulqin mban të drejtën e ndryshimit të Programit.

 

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top