Monday , March 8 2021
Lajmi i fundit

Projekti: NUK KA MË MANIPULIME ME GJENDJEN SOCIALE

euro-coins-and-banknotesNga Ministria e punës dhe kujdesit social është njoftuar që ka përfunduar faza testuese e projektit të kartonit social në Ulqin.

“Rezultatet e para të kontrollit se si funksion sistemi i ri në praktikë janë më shumë se të kënaqshme”, theksuan nga ky resor qeveritar.

Siç thuhet, në të ardhmen në një vend do të gjenden të gjithë të dhënat e atyre të cilët përdorin ose kërkojnë ndihmën sociale.

Përdorimi i plotë i këtij modeli do të fillojë në janar të vitit të ardhshëm, shtojnë nga ministria.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top