Friday , March 5 2021
Lajmi i fundit

Prokuroria: FUNKSIONARËT NGA ULQINI DO TË MBROHEN NGA LIRIA

Gjykata themelore, Osnovni SudPesë funksionarë të lartë të Komunës së Ulqinit, të cilëve iu provua liria sot në mëngjes, u lëshuan sonte të mbrohen nga liria.

Këtë informatë për Portalin  Ul-info e vërtetoi prokurori themelore shtetëror Faruk Resulbegoviq.

Sipas kërkesës së Prokurorisë Themelore Shtetërore nga liria u privuan kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq, sekretarët Sead Osmanoviq, Mustafa Gorana dhe Milazim Mustafa, si dhe Shefi i Shërbimit të Mbrojtjes dhe Shpëtimit Saubih Mehmeti.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top