Monday , March 8 2021
Lajmi i fundit

Promovimi i librit të Andrej Nikolaidis: „I BIRI“ NË SHQIP

Në Skenën verore të Qytetit të vjetër të martën, në ora 21:30, do të bëhet promovimi i librit „I biri“ të Andrej Nikolaidis, në gjuhën shqipe.

Për këtë vepër shkrimtari nga Ulqini fitoi Çmimin evropian për letërsi në vitin 2011.

Romanin e Nikolaidisit në gjuhën shqipe e përktheu Hajro Ulqinaku, ndërsa botues janë PEN Qendra e Kosovës dhe Shoqata e artistëve dhe intelektualëve „Art klub“, me përkrahjen financiare të ministrisë së kulturës të Malit të Zi.

2 comments

  1. Nje korigjim ne titull:

    Promovimi i librit i Keshilltari te Krivokabiqit: „I BIRI“ NË SHQIP

    • Bindi, ti je edhe REDAKTOR! Hapi me i mire per kete faqe do t’ishte me t’angazhu ty si redaktor. Ti je SUKSES I GARANTUAR :)

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top