Friday , November 27 2020
Lajmi i fundit

Protesta në Adë: TË RUHEN PLAZHET, RËRA TË SHFRYTËZOHET PËR MBUSHJEN E TYRE

IMG-c2f6f1c809febb9dc51acf0f171124dc-VNga Shoqata e Pronarëve të Objekteve në Bunë thanë gjatë tubimit protestues se duhet të ruhen brigjet e Adës së Bunës, shtrati i lumit dhe Plazhi i Madh.

Apeli iu dërgua Qeverisë së Malit të Zi dhe institucioneve kompetente shtetërore duke theksuar se prej fillimit të punimeve për mirëmbajtjen e degës së djathtë të lumit plazhi u zvogëlua mbi 50 metër dhe u rrezikua biodiversiteti.

Ato pohojnë se punimet po kryhen në mënyrë joprofesionale, si dhe që kundërshtojnë ashpër të gjitha paralajmërimet që rëra e nxjerrë nga shtrati të transportohet në lokacione tjera, por, siç shtohet, duhet pikërisht të përdoret për mbushjen e plazhit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top