Friday , November 27 2020
Lajmi i fundit

PSD: FORCA I TREMBET ZGJEDHJEVE PRANDAJ BLENË KOHË

Potpresjednik Opstine Ulcinj Selim Resulbegovic o znacaju puta Vladimir Sukobin“Tentimi i rikomponimit të pushtetit në Ulqin është rezultat i frikës së Forcës nga zgjedhjet e jashtëzakonshme dhe blerje e kohës, ndërsa në asnjë mënyrë nuk është shpëtim i qytetit”, është vlerësuar nga Partia socialdemokrate.

Sipas fjalëve të udhëheqësit të kësaj partie në Ulqin Selim Resulbegut, tregimi për valën e re investuese është blof politik dhe marrosje e opinionit publik. “Tani besojmë se të gjithë e kanë të qartë që kriza në qeverisje lokale ka filluar pikërisht pas shembjes se rikomponimit të fshehtë të pushtetit në mbledhjen e Kuvendit komunal më 5 korrik, kur Cungu u përpoq që raportin e vet të punës, në vend me vota të këshilltarëve të partnerëve të koalicionit, të cilët e zgjodhën në këtë funksion, jashtë të gjitha rregullave të zakonshme, ta miratoi me gishtat e këshilltarëve të opozitës”, tha Resulbegoviq për “Vijesti”.

Ai shtoi që zgjedhjet janë e vetmja zgjidhje e drejtë ndaj qytetarëve dhe që në to PSD do të marrë pjesë e vetme.

Kjo gazetë thekson që “zgjedhjet e jashtëzakonshme në Ulqin me siguri do të mbahen jo më vonë se në mars të vitit të ardhshëm”.

One comment

  1. SDP gjithmon ka qen ne pushtet. Me kete shumic, edhe me at shumic. Jan pergjegjes per situaten aktuale ne Ulqin !!!

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top