Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

PSD: XHEMAL FICI U ZGJODH PËR NËNKRYETAR TË FORUMIT RINOR

XhemoNë mbledhjen e Këshillit qendror të Forumit Rinor të Partisë Socialdemokrate, e cila u mbajt të enjten u zgjodh kryesia rinisë: sekretari gjeneral, nënkryetarët dhe sekretari për çështje ndërkombëtare.

Këshilli qendror unanimisht vendosi që Marijana Çvoroviq dhe Xhemal Fici të zgjidhen  nënkryetarë të Forumit Rinor, ndërsa Nikola Mugosha u zgjodh sekretar i përgjithshëm.

“Të rinjtë diskutuan për hapat e mëtejshëm të asaj organizate dhe bënë një plan të aktiviteteve deri në fund të vitit. Si organizata politike më e njohur rinore në Mal të Zi, dhe një nga më të njohurat në rajon, ajo do të mbetet në rrugën e përmirësimit dhe avancimit të statusit të të rinjve në shoqëri dhe do të luftoj për një shoqëri të barabartë dhe solidare në tërësi”, thuhet në njoftim nga PSD.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top