Wednesday , August 12 2020
Lajmi i fundit

PSP: ÇDO KUJT I SHKON GJUHA KU I DHEMB DHËMBI

snpMbas reagimit të Kabinetit të kryetarit të komunës, me kumtesë për opinion është lajmëruar Këshilli komunal i Partisë socialiste popullore.

Është e pabesueshme sasia e padijes dhe paturpësisë, e atyre që dy vite në vazhdimësi kanë shkelur ligjin, ndërsa sot thërrasin në respektimin e tij…

Sa i përket thënieve nga reagimi i Nazif Cungut që në periudhën e qeverisjes së tij ka larguar nga puna 32 punëtorë, këtë nuk do ta komentonim prapë sikur mos të bëheshe fjalë për diçka që është e pashënuar në praktik, por as edhe në teori. Nazif Cungu gjatë mandatit të vet ka larguar nga puna vetëm një punëtor dhe atë referentin për sport në Komunë të Ulqinit. Referenti i larguar nga puna i kishte të gjitha kualifikimet e nevojshme dhe mëkati i vetëm i tij ishte që për zotëri Cungun nuk ishte politikisht i përshtatshëm. Dhe që mrekullia të jetë më e madhe, në atë vend vet veten e ka zgjedh Sekretarja për administratë dhe veprimtari shoqërore, kështu që ajo sot ka dy vendime për marrëdhënie pune. Zotëri, edhe nëse vjen nga ju, tepër është.

Reagimin e plotë mund ta lexoni duke klikuar KËTU.

 

 

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top