Tuesday , June 22 2021
Lajmi i fundit

Punëtorët e Kripores i shkruajnë Nrekiqit: NA NDIHMONI

Kriporja, Solana, Greve, StrajkIsh punëtorët e ndërmarrjes në faliment SHA Kriporja “Bajo Sekuliq” iu drejtuan Kuvendit komunal të Ulqinit dhe kërkuan ndihmë në zgjidhjen e problemeve të cilët u krijuan mbasi që kjo kompani ndaloi punën dhe prodhimin e kripës, shkruan “Dan”.

Siç theksohet, atyre nuk janë paguar kontributet për periudhën pesë vjeçare (2009-2014) dhe pagat për disa vite.

“Prandaj nuk e dimë se kur do të na paguhen rrogat dhe kur do të na lidhet stazhi i punës”, thanë nga organizata sindikale e Kripores.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top