Sunday , October 25 2020
Lajmi i fundit

Punëtoria artistike Ulqin: EKSPOZITA NË TIRANË

Me Ftesën e Jona Dividi, artistes nga Tirana, Punëtoria artistike për fëmijë nga Ulqini do të marrë pjesë në ekspozitën e madhe të artit figurativ me rastin e Ditës ndërkombëtare të fëmijës, më 1 qershor të vitit 2014, në Galerinë kombëtare të arteve në Tiranë.Galeria e arteve TiraneShtatëmbëdhjetë pjesëmarrës të Punëtorisë, të moshës 6 deri në 13 vjeçare, do të prezantohen me nga një vepër të punuar kryesisht me teknikën e vizatimit.

Punëtoria artistike për fëmijë nga Ulqini është themeluar në vitin 2004 dhe këtë vit në shtator do të shënojnë dhjetë vite punë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top