Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

Qendra e futbollit “Causheviq”: ÇDO GJË GATI PËR PRITJEN E FUTBOLLISTËVE

Futboll, FudbalUlqini është gati për pritjen e sportistëve të parë, ndërsa skuadrat e para të futbollistëve do të vijnë në janarin e vitit të ardhshëm, njoftohet nga Qendra e Futbollit “Causheviq”.

Siç kumtohet, prej më 10 deri më 16.01. do të mbahet Kampi i parë i portierëve për të rinjtë e moshës nga 8 deri në 18 vjeç (ftesë e hapur për të gjithë portierët nga rajoni).

Shtohet se turneu ndërkombëtarë “Trofeu Milan Milaniq”, i nënti me radh, do të mbahet prej më 13 deri më 20 shkurt në konkurrencën e kadetëve dhe të rinjve.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top