Monday , February 24 2020
Lajmi i fundit

Qendra islamike në Tivar: CANKA NË KËSHILLIN PËR SHKENCË DHE KULTURË

TivarNë Qendrën islamike në Tivar – Xhaminë Selimija mbrëmë është formuar Këshilli për shkencë dhe kulturë i këtij institucioni fetar. Në krye të këtij trupi prej shtatë anëtarësh është prof. dr. Sherbo Rastoder, e anëtar është edhe gazetari dhe publicisti nga Ulqini Mustafa Canka.

Anëtarët e Këshillit kanë thënë që zgjedhja në një trup të tillë para së gjithash është inspirim dhe detyrim. Ato që në takimin e parë kanë dhënë një sërë iniciativash, propozimesh dhe sugjestionesh në mënyrë që të inkurajohet puna dhe misioni i kësaj Qendre islamike, e cila sipas rëndësisë tejkalon qytetin e Tivarit.

Në takim ishte i pranishëm dhe kryetari i Këshillit të Bashkësisë islame në Tivar Qazim Alkoviq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top