Friday , September 25 2020
Lajmi i fundit

Qendra për Kulturë: APLIKONI PËR FESTIVALIN “SKENA VERORE”

Skena VeoreQendra për Kulturë Ulqin, hap aplikimin për festivalin “Skena Verore” 2020. Nëse jeni të interesuar, mund të dërgoni projektet e juaja ne aplikacionin të cilin mund ta hapni duke klikuar KËTU.
“Skena verore” 2020, si çdo vit, do mbahet ne muajin Korrik dhe Gusht.
(Qendra per Kulturë – si organizator mban të drejtën e ndryshimit dhe anulimit të pjesëmarrjes, në përputhje me sugjerimet e Ministrisë së Shëndetësisë).
Skena Verore e Ulqinit është ngjarja më e rëndësishme kulturore në komunën e Ulqinit, e cila organizohet nga viti 1988 në ambientin e bukur të Muzeut – Qytetit të Vjetër të Ulqinit.
Skena verore është një manifestim i rëndësisë kombëtare dhe rajonale, manifestimi i vetëm dygjuhësor i këtij lloji në Mal të Zi..
Regjistrohuni ne aplikim tone, dhe per rezultatet e aplikimit, do ju informojmë deri me datë 10 Qershor 2020.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top