Tuesday , May 22 2018
Lajmi i fundit

Qendra për kulturë: DONACION NGA BASHKËVENDASIT TANË NË SHBA

image1 (25)Duke e ditur situatën e vështirë financiare të Qendrës për kulturë në Ulqin, bashkëvendasit tanë që jetojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës vendosen të ndihmojnë me donacione këtë institucion.

Pesonat dhe vlerat përkatëse që ato dhuruan në këtë rast janë: Zaim Halili 400$, Ismet Kurti 200$ dhe Ruzhdi Pali 200$.

Me këto mjete, me qëllim krijimin e një ambienti më komod për mbajtjen e mbrëmjeve letrare dhe artistike, u blenë dy kondicioner të cilët u vendosen në hapësirat e Galerisë së Qendrës për kulturë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top