Thursday , May 24 2018
Lajmi i fundit

Qendra për kulturë: IMAMI NGA AMERIKA FOLI PËR BEGATITË E DIVERSITETIT

Talal 1 (1)Në Galerinë e mbushur plotë të Qendrës së kulturës imami i njohur amerikan, Dr. Tallall Eid, foli të enjten mbrëma për dialogun ndërfetarë.

Tema ishte e titulluar “Begatitë e diversitetit” për të cilën ky ekspert i njohur foli nga prizmi i religjioneve abrahamike: islamit, krishterimit dhe hebraizmit.

Fjalimin hyrës në tribunë e mbajti hafiz Sulejman ef. Bugari, ndërsa në emër të Komunës tubimin e përshëndeti nënkryetarja Hadixha Gjoni.

Këtë eveniment e organizoi Ambasada amerikane në Podgoricë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top