Friday , September 20 2019
Lajmi i fundit

Qendra për Kulturë: PAMJE E RE E ISH KINO SALLËS

D4FF454E-DB8B-405C-BE93-02C0857210EBPas vitesh të pakujdesit të madh dhe lënies tragjike mbas dore, objekti i dikurshem i Kino Salles, në Qendër të Ulqinit, u pastrua dhe u ngjyrosë.

Sipas fjalëve të drejtorit të Qendrës për Kulturë, kjo punë është kryer me përkrahjen e disa sipërmarrësve.

Ai tha që ky institucion e pret këtë sezon gati dhe se xhiro llogaria e tij nuk është më e bllokuar.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top