Monday , September 21 2020
Lajmi i fundit

Qendra për Kulturë: PRAPË SHTYHET FILLIMI I “SKENËS VERORE“

 

Skena verore, Tregu i roberve, Trg robova“Skenës verore 2020” qe eshte parapare te mbahet me date 14.08.2020 do të shtyhet në një afat të mëvonshëm .

Per shkak të situatës te pandemisë dhe sigurisë së pjesëmarrësve gjegjësisht vizitorëve të Festivalit te skenes verore , në koordinim me perfaqësuesit e Ministrisë së Kulturës dhe Përfaqësuesit Lokal të Trupit Koordinues Nacional, është sjellur vendim për shtyerjen hapjes së festivalit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top