Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

Qeveri: PËR NJË VIT DO TË DIMË A KA NAFTË NË NËNDETIN E ULQINIT

Polar Emress, nafta 1Nga Qeveria malazeze njoftuan se të dhënat e para preliminare për çështjen e ekzistencës së naftës dhe gazit në nëndetin tonë do të dihen në fund të vitit 2019 ose në fillim të vitit 2020.

Zëdhënësja e Drejtorisë për Hidrokarbure Jelena Savkoviq tha se në atë periudhë do të bëhen shpimi i parë kërkues.

“Periudha kërkuese zgjatë 4+3 vite, pra shtatë vite është paraparë që koncesionari duhet të shoh dhe hulumtoi se a ka ndonjë gjë në nëndetin tonë. Është e pritshme që në fund të vitit 2019, fillim të vitit 2020, pas shpimit të parë të kemi rezultatet preliminare për atë se çfarë ka në nëndetin tonë”, tha Savkoviq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top