Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

Qeveria: 50 MIJË EURO NDIHMË URGJENTE PËR KOMUNËN E ULQINIT

Vlada, QeveriaQeveria e Malit të Zi njoftoi se në mbledhjen e cila u mbajt të enjten u njoftua me Infomatën gojore për fatkeqësitë elementare në zonën e Komunës së Ulqinit.

Siç theksohet, u morr vendimi për dërgimin e ndihmës urgjente intervenuese Komunës së Ulqinit me vlerë 50 mijë euro.

Nga Komuna e Ulqinit më herët deklaruan se dëmi i vlerësuar nga moti i keq në natën në mes të martës dhe të mërkurës ishte mbi 1,2 milion euro.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top