Tuesday , March 31 2020
Lajmi i fundit

Qeveria: APROVOHEN MJETET PËR AKTIVITETET NË KRIPORE

Vlada, QeveriaJavën e ardhshme do të fillojë zgjidhja konkrete e problemit në Kripore, ndërsa Qeveria e Malit të Zi në mbledhjen e djeshme për këto aktivitete të domosdoshme ka ndarë 80 mijë euro.

Në tërë këtë punë është e kyçur edhe Gjykata ekonomike, sepse në Kripore po implementohet procesi i falimentit.

Në informatën të cilën dje e miratoi kabineti i Millo Gjukanoviqit theksohet se me draftin e PHU-së së Ulqinit propozohet vendosja nën mbrojtje e këtij lokaliteti dhe shpallja e tij, përjashto basenin për kristalizimin e kripës, për park të natyrës.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top