Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

Qeveria dhe Komuna: HAPET QENDRA E RE PËR MONITORIMIN E PESHKIMIT

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjMinistria e Bujqësisë dhe e Zhvillimit Rural, të premten, me 30 nëntor, solemnisht do të hap hapësirat e reja të Qendrës për Monitorimin e Peshkimit, e cila funksionon në kuadër të Drejtorisë për Peshkim.

Rikonstruktimi dhe pajisja e hapësirave u realizuan në kuadër të projektit të cilin së bashku e implementojnë Ministria e Bujqësisë dhe e Zhvillimit Rural, Mbretëria e Norvegjisë dhe Komuna e Ulqinit – “Zhvillimi i qëndrueshëm i ekosistemit detar dhe bregdetar përmes mbrojtjes dhe kultivimit të faunës detare”.

Qendrën do ta hap nënkryetari i Qeverisë dhe Ministri i Bujqësisë dhe i Zhvillimit Rural Mr. Millutin Simoviq, ambasadori i Mbretërisë së Norvegjisë Arne Sanes Bjornstad dhe kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top