Thursday , June 4 2020
Lajmi i fundit

Qeveria: DITËVE TË PUNËS NDALOHET DALJA NË ORËT E MBRËMJES

 

RanaTrupi Nacional Koordinues morri të hënën masën e re të përkohshme për mbrojtjen e qytetarëve nga COVID 19 dhe atë kufizimin e daljes nga objektet e banimit në periudha të caktuara.

  1. 19:00 – 05:00 – nga e hëna deri të premten,
  2. 13:00 të shtunën deri në 05:00 të hënën.

Kufizimi vlen për të gjithë përveç për përjashtimet e përfshira me urdhër.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top