Thursday , July 16 2020
Lajmi i fundit

Qeveria: DUHET TË PASTROHET DEGA E DJATHTË E BUNËS

Buna 2Qeveria e Malit të Zi miratoi Informatën për punimet e kryera në degën e djathtë të lumit Buna dhe aktivitetet e planifikuara deri në fund të vitit 2020.

“Në dokument u cek se me punimet e kryera u arritën disa efekte: u pastrua shtrati i degës së djathtë, materiali i mbledhur u përdor në mënyrën më të mirë për plotësimin e plazheve të prekura nga erozioni dhe fituam prapë hapësirën e cila u humb gjatë kohës, ndërsa nga aktivitetet e planifikuara duhet të bëhet edhe pastrimi i mbetur i degës së djathtë me gjatësi rreth 1.400 metër”, shtojnë nga Qeveria malazeze.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top