Wednesday , February 19 2020
Lajmi i fundit

Qeveria e Malit të Zi: I DËRGOHET PROTESTË SHQIPËRISË PËR SHKAK TË INCIDENTIT NË BUNË

Vlada, QeveriaQeveria e Malit të Zi të enjten i dërgoi protestën palës shqiptare për shkak të incidentit të fundit në Bunë, i cili rrezikon imazhin e këtij destinacioni të njohur turistik, njoftohet nga Ministria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit.

“Qeveria e Malit të Zi në pajtim me politikën e fqinjësisë së mirë, duke u bazuar në kujdesin e përbashkët për resurset, në komunikimin e vazhdueshëm me palën shqiptare, insiston në zbatimin e të gjithë konventave ndërkombëtare”.

Prandaj, pala malazeze është e obliguar që për të gjitha të njoftojë partnerët ndërkombëtar, gjë që do të bëhet në procesin zyrtar urgjent”, shtohet në kumtesën e Qeverisë së Malit të Zi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top