Thursday , May 24 2018
Lajmi i fundit

Qeveria e MZ: ASHPËR KUNDËR DINAMIT HEDHËSVE

vlada-crne-goreQeveria e Malit të Zi në mbledhjen e djeshme ka analizuar gjuetinë e peshkut me mjete ilegale.

Është arritur përfundimi që është e nevojshme, në afat sa më të shkurtër, të forcohen kapacitetet e organeve dhe institucioneve kompetente, në mënyrë që me punë të koordinuar në mënyrë adekuate t’i përgjigjemi kësaj sfide tejet të vështirë.

Po ashtu, u konstatua që është e nevojshme që vëmendja e veçantë t’i dedikohet identifikimit urgjent dhe procedimin adekuat jo vetëm të kryerësve të këtyre veprave penale por edhe zbulimin e tërë zinxhirit të furnizimit me mjete eksplozive dhe allate tjera të paligjshme të cilët përdoren në këto aktivitete ilegale.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top