Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

Qeveria e MZ: BE-JA NDANË NJË MILION EURO NDIHMË TË PAKTHYESHME PËR ULQININ

Komisioni europian, Evropska komisija, European CommissionBE-ja ia ndau Malit të Zi gati 22 milion euro mjete të pakthyeshme për përgatitjen dhe implementimin e projekteve të reja infrastrukturore, njoftohet nga Zyra për Integrime Evropiane.

Siç kumtohet, përmirësimi i furnizimit me ujë dhe kanalimi i ujërave të zeza në Ulqin u përkrah më 975.000 euro nga ndihma e pakthyeshme e BE-së.

Shtohet se me këto mjete do të përditësohet studimi i fizibilitetit  me vlerësimin të ndikimit shoqëror dhe në mjedisin jetësor, si dhe të përgatitet dokumentacioni tenderik.

One comment

  1. dasht Zoti qe ato para te shkojn (biejn) ne duart te sigurta dhe te kryhen ato pune qe jan len peng per nje koh te gjate.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top